Language: Dutch French  English  

Valmont België

Over ons

Waar u ook bent, wat u ook doet, Valmont is nooit ver weg. Vanwege het feit dat wij 92 faciliteiten in de wereld hebben, kan het zo zijn dat wij dichterbij zijn dan u denkt. Door dichtbij onze clienten te werken en te wonen, kunnen wij beter hun behoeften begrijpen en begrijpen zij beter onze mogelijkheden. Vanzelfsprekend voldoen alle producten aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen en voorschriften en worden deze ontwikkeld door onze eigen specialisten met hun jarenlange ervaring, kennis en kunde.

Dankzij uw vertrouwen, en de toewijding en expertise van onze medewerkers zijn we in staat ons te positioneren als dé specialist op het gebied van masten en aanverwante constructies.

Bij Valmont zetten wij ons met inachtneming van normen (ISO 9001, EN40, NV65, Eurocodes, etc.) en technische en economische prestaties in voor maatwerk en voor industriële en logistieke betrouwbaarheid. Valmont heeft jarenlang ervaring en is er trots op een breed scala aan producten met een hoge kwaliteit te kunnen bieden in openbare verlichting, stedelijke mobiliteit, telecommunicatie, energietransport en windturbines. Valmont, de ideale partner voor een gegarandeerd succes van uw projecten.

Met het vertrouwen dat u bij Valmont datgene vindt wat u nodig heeft om van uw project een succes te maken, staan wij met al onze medewerkers voor u klaar.

Afhankelijk van uw locatie en uw budget kan Valmont de voor u passende oplossingen bieden bestaande uit  de juiste mix van masten en constructies voor uw Openbare Ruimte uit staal, aluminium, RVS, hout, composiet, beton of combinaties ervan.

Neem contact op met een van onze Key Account Managers voor meer informatie
about-us-picture