Language: Dutch French  English  

Valmont Wi-Fi Masten

Wi-Fi Masten

Functioneel mag functioneel ook mooi zijn. Steeds vaker staan functionele masten in een decoratieve omgeving, ook wel een zichtlocaties genoemd. Voor deze situaties heeft Valmont een prachtig product ontwikkeld. Een hoge houten mast met een kunststof top met daarin ruimte voor de wifi-transponders. Zo kan uw buitenruimte voorzien worden van een dekkend wifi-netwerk met behoud van een hoogwaardige beeldkwaliteit.

Maar ook standaard functionele masten voor wifi toepassingen heeft Valmont in het productprogramma beschikbaar. Voor iedere wens en/of situatie een passende mast.

Groot voordeel van het toepassen van houten wifi masten is dat u een zeer ‘groen’ product toepast. Naast de mogelijkheid om deze zeer milieuvriendelijke mast toe te passen zijn ook de stalen masten zijn als ZEP te leveren, als Zero Emision Pole past u een Co2 neutraal product toe. De Valmont wifi masten voldoen aan de CE-eisen en kunnen geleverd worden in diverse kleuren, zowel in natlak of poedercoat. Voor specifieke eisen voor uw project staan de engineers van Valmont voor u klaar.

Neemt u voor informatie of vragen contact op via onderstaand telefoonnummer of vult u het contactformulier in.
Telecom-and-Industries-Wifi