Language: Dutch French  English  

Valmont Bovenleidings Masten

Bovenleidings Masten

In veel situaties worden bovenleidingen toegepast. Voor tram, trein, trolley maar ook verlichting worden masten ontwikkeld en geproduceerd door Valmont. Zo beschikt Valmont over een aantal standaardproducten. In veel situaties worden masten op basis van een ontwerp door een architect of ontwerpbureau vertaald door Valmont naar masten die voldoen aan de specifieke eisen. Door de grote krachten die op deze masten komen te staan is het ontwikkelen van deze masten specialistisch werk.  

Om een mast die deze krachten kan dragen toch een mooi en slank design te geven heet Valmont de gepatenteerde Mulit-Layer mast ontwikkeld. Deze mast is toegepast bij de Y-tram, de tram in Parijs en Mont-Pellier en vele andere plaatsen in de wereld.

Ook de bovenleiding masten zijn als ZEP te leveren, als Zero Emision Pole past u een Co2 neutraal product toe. De Valmont bovenleiding masten voldoen aan de CE-eisen en kunnen geleverd worden in diverse kleuren, zowel in natlak of poedercoat. Voor specifieke eisen voor uw project staan de engineers van Valmont voor u klaar.

Neemt u voor meer informatie contact op via onderstaand telefoonnummer of vult u het contactformulier in.
Belgium-Tram-E7W2230