Language: Dutch French  English  

Valmont Verlichting Masten

Verlichting Masten

Valmont Structures kan u voorzien van de lichtmast voor alle doeleinden, van openbare verlichting tot en met prive projecten.

Met een passie voor kwaliteit, service en innovatie, ontwerpt en produceert Valmont decoratieve en standaard lichtmasten en uithouders. Wij produceren standaard masten van staal, aluminium en hout en bieden op maat gemaakte ontwerpen en afwerking naar wens aan. Valmont Nederland B.V. heeft een complete selectie van modulaire accessoires om aan uw functionele en esthetische wensen tegemoet te komen. De masten zijn verkrijgbaar in de drie Europese standaarduitvoeringen; als verloopmast, meerkantige mast of conische mast, met en zonder voetplaat en diverse uithouders. De decoratieve reeks en maatwerp projecten noemen wij ook ULF of “Urban Lighting Furniture”.

Afhankelijk van uw locatie en uw budget kan Valmont de voor u passende oplossingen bieden bestaande uit de juiste mix van masten en constructies voor uw Openbare Ruimte uit staal, aluminium, RVS, hout, composite, beton of combinaties ervan.

Neem contact op met een van onze Key Account Managers voor meer informatie.
Verlichting-Maatwerk