Language: Dutch French  English  

Valmont Decoratieve Lichtmasten

Decoratieve Lichtmasten

Valmont Nederland is zich bewust van de veranderende vraag van de inrichters van de buitenruimte. In de laatste jaren heeft Valmont een team opgebouwd met eigen designers.

Een decoratieve lichtmast kan bestaan uit een standaard lichtmast met een speciale uitlegger, tot een met een maatwerp project waarbij het team van Valmont kan helpen vanaf de schets tot aan de oplevering of zelfs installatie. Door de jaren heen is hierdoor het unieke Mixity concept ontstaan, waarbij niet alleen projecten kunnen worden ingevuld met masten bestaande uit een materiaal soort, maar uit meerdere materialen kunnen bestaan, zoals een mix tussen aluminium, staal, RVS, hout en gietwerk. Tevens is binnen met Mixity concept denkbaar dat u bij de inrichting van de openbare ruimte in een straat, wijk of plein zelf masten kan mixen bestaande uit de diversiteit die Valmont te bieden heeft. Hierbij kunt u denken aan een plein met aan een zijde Decoratieve houten lichtmasten en aan de andere zijde bijvoorbeeld standaard thermisch verzinkte masten die een industriele uitstraling geven en qua vorm de zelfde afmetingen hebben als de houten lichtmasten.

In dergelijke processen werken onze adviseurs en designers met hetgeen de opdrachtgever wil bereiken als uitstraling, zoals Emotie, Sfeer, achterliggende zaken zoals cultuur of geschiedenis van het gebied of indentiteit.

Valmont heeft “standaard” decoratieve oplossingen in hout, staal, RVS, Aluminium of combinaties hiervan.

Voor iedere omgeving heeft Valmont wel een klassieke, trendy of nostalgische lichtmast in het assortiment die aan uw wensen en eisen voldoet. Heeft u andere wensen? Valmont kan iedere technisch realiseerbare opdracht voor u uitvoeren. 
Verlichting-Decoratieve-Lichtmasten